ÖZGEÇMİŞ
Kişisel Bilgiler
Soyadı, adı : ADEMOĞLU, Adem
Uyruğu : Türkiye Cumhuriyeti
Doğum yeri : Gaziantep
Telefon : 0 (539) 240 50 88
e-mail : aademoglu27@gmail.com
Ademoğlu, A. ve Durlu-Özkaya, F. (2021). Özel gün ve tören yemekleri: Ethnic foods dergisi üzerine bir inceleme. Journal of Gastronomy Hospitality and Travel,
Ademoğlu, A. ve Durlu-Özkaya, F. (2021). Yaşamın önemli evrelerinde uygulanan gastronomi değerleri: Sinop örneği. Sinop Kültür ve Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı Cilt 2. 21-24 Ekim 2021, Sinop, ss. 198-497.
Çekiç, İ. ve Ademoğlu, A. (2021). The Components of Gastronomy Image. İ. Yazıcıoğlu, A. Işın and Ö.Yayla (Ed.), Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism. Peter Lang AG.
Ademoğlu, A. (2021). Atık Gıda Yönetimi ve Sürdürülebilirlik. Y. Oğan (Ed.), Gastronomi Araştırmaları. Konya: Çizgi Kitapevi. (ISBN: 978-605-196-691-5)
Ademoğlu, A. (2021). Mutfak Planlaması ve Kurulum. Ş. Kargiglioğlu (Ed.), Endüstriyel Mutfaklar Kavramlar-Uygulamalar. Ankara: Nobel Yayınevi.
Yeşilyurt, B ve Ademoğlu, A. (2021). Sinop. İ. Yazıcıoğlu, Ü. Sormaz, C. Canbolat (Ed.), Türkiye Lezzet Rotaları. (s. 710-718). Ankara: Detay Yayıncılık.
Ademoğlu, A. ve Işın, A. (2021). Kütahya. İ. Yazıcıoğlu, Ü. Sormaz, C. Canbolat (Ed.), Türkiye Lezzet Rotaları. (s. 300-308). Ankara: Detay Yayıncılık.
Ademoğlu, A. (2020). Beslenme. Y. Oğan (Ed.), Yiyecek İçecek Hizmetleri. Ankara: Nobel Yayınevi.
Özgen, L., Ademoğlu, A. ve Yaman, M. (2019). Kadınların mezheplere göre ot tüketim davranışları: Adıyaman mutfağı örneği. Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, 02 - 06 Ekim 2019, Ankara, ss.1064-1098.
Önay Derin, D., Üzücü, A. ve Kılıçarslan, A. (2015). Adıyaman yöresine ait çorbalar ve üretim metotları. III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, 8-10 Ekim 2015, Ankara.
Uzucu, A. ve Onay Derin, D. (2015). Evaluation of the breakfast habits of vocational high school students. Contemporary Issues in Culurel Studies. Germany: IASSR.